This text is replaced by the Flash movie.

FIRE - STUDIO извършва всички услуги специално за нуждите на всеки наш клиент.Ние не работим с готови стандартни проекти - така наречените "темплейти", което гарантира, че при завършването на проекта Вие ще имате един наистина уникален продукт.

Как работим ние ?

1.След като установим контакт и обсъдим Вашите изисквания, нужди и желания, ние ще Ви изпратим предварителна оценка за стойността и срока за изпълнение на проекта.

2.След като договорим с Вас всички детайли (изискванията Ви, стойността и срока за изпълнение на проекта), ние ще започнем веднага работа.За да потвърдите Вашата ангажираност в проекта, на този етап трябва да преведете 40 % от договорената сума по наша банкова сметка.

3.В процеса на работа Вие ще следите нашата дейност онлайн и ще можете да правите коментари и промени по проекта, така че да получите точно това което желаете.

4.След приключване на проекта Вие трябва да дадете Вашето окончателно одобрение, за да бъде инсталиран готовият продукт на окончателното си място (уеб сървър).

5.Чак след като видите в интернет окончателният резуртат от нашата работа, Вие ще преведете останалите 60 % от уговорената сума.

6.След пускането на Вашият проект онлайн, ние ще поемем безплатната му поддръжка през първите три месеца.

Лесно е, нали?