This text is replaced by the Flash movie.

Уеб оптимизация ( SEO ):

SEO е съкращение (от англ. език) на думите "оптимизатор за машина търсачка".

Можете да имате уеб сайт с най-добрия дизайн на планетата, но ако нямате нужния брой посетители и ако не им предоставяте лесен и достъпен начин да намерят това, което търсят - то Вашият сайт ще се загуби в необятните дебри на Интернет.Доказано е научно ( а и Вие сигурно правите това), че клиентите след като напишат някаква "ключова" дума в търсачките разглеждат 1-вата, 2-рата или максимум 3- тата страница с резултатите.

Първата стъпка по оптимизирането на сайт е изборът на ключови думи, които са най-подходящи за Вашата дейност. Например, ако сайтът ще продава недвижими имоти в с.Долно Нанагорнище, то ние ще проучим, дали клиентите използват фрази “с.Долно Нанагорнище недвижим имот” , “недвижим имот с.Долно Нанагорнище” или “поземлен имот с.Долно Нанагорнище” и други такива? Ние ще открием най-често ползваните ключови думи или фрази и комбинацията между тях, която би довела до по-челно класиране на сайта Ви в търсачките.

Във втората стъпка ние ще променим вашите мета тагове, за да са максимално оптимизирани. Всяка търсачка използва различен алгоритъм за индексиране на страниците. Ние ще направим пълна оптимизация на всяка Вашата уеб страница, която е съобразена с изискванията на всяка една от големите търсачки както и по-малките такива. Също ще оптимизираме текста на сайта ви, за най-добра гъстота на ключовите думи, като запазим текста максимално привлекателен за посетителите.Това може да се направи като със статични, така и с динамични страници.

Третата стъпка, която ще направим за Вас - ще бъде да поддържаме постигнатия добър рейтинг в търсачките т.е. ще се грижим за Вашето добро класиране и индексиране в търсачките.

Всички клиенти ми казват - направи така, че след няколко дни да бъдем на първа страница в Google.com, но след като им кажа , че оптималният срок е около 20 - 40 дни те тръгват да търсят други "по-добри" специалисти.

Бъдете нащрек относно фирми, които Ви обещават за няколко дни да станете № 1 в списъка на търсачките (примерно Google.com).

Никой не е в състояние да ви даде гаранция за позиция №1 в Google !!!!!

.......... и след това да я поддържа !!!!!

Цена:

Цената за оптимизация на уеб сайт се договаря в зависимост от големината и сложноста на работата. Това главно зависи от насочеността на страницата и от броя/качеството на конкурентните страници. Много по-трудно се оптимизира например един нов сайт за недвижими имоти, при положение, че има създадени сайтове със същата тематика преди 5 години и те са се утвърдили като лидери на пазара. Или днес някой да създаде търсачка от сорта на Google и да иска след месец да има същия брой посетители като в Google. Е не става така!!! Така, че ние ще проучим Вашия уеб сайт и ще изготвим оферта съобразена със желания резултат и сложността на проекта.