This text is replaced by the Flash movie.

Ние можем да създадем за вас уникален фирмен знак /лого/, от идеята до нейната реализация. Работата ни е да изработим въздействащ и лесно запомнящ се образ и дизайн на вашата фирмена идентичност, съобразявайки се с желанията Ви.

Какво е логото и за какво служи?

Казано с други думи, логото е знак, търговска марка за дадена компания или организация. Логото може да се изработва от текст, с използването на различни видове шрифтове.Логото на фирмата може да представлява рисунка с името на компанията върху или около него, или пък да бъде просто един символ. Дизайна на логото може да се явява и като комбинация от всички тези варианти. Но въпреки това, то има за своя главна цел да обективизира желания корпоративен имидж на вашата фирма.
Основна причина е фактът, че хората възприемат в съзнанието си един образ много по-лесно, в сравнение с едно име или едно мото. Нека си представим за миг логото на "Мерцедес", в нашето съзнание веднага изниква асоциация за една перфектна кола, която лети по пътя с висока скорост.Така логото играе ролята на стимулатор за паметта на клиента, оставяйки по-дълбоко и дълготрайно впечатление отколкото каквито и да думи могат да създадат. Логото е най-простото и директно средство за промотиране на Вашето бизнес присъствие.То е заявлението за уникалността на Вашата компания или фирма.

Вашето лого трябва да е съответстващо на цялостния имидж на фирмата Ви.
Използвайте вашето лого навсякъде по вашите рекламни материали: визитки, брошури, папки, химикалки, плакати, билбордове, весници и списания, Интернет и т.н.

Погледнете нашето лого на сайта,то е типичен пример за интерактивно лого.Е казвам Ви, около седмица прекарах с молив и лист пред мен - мислих, рисувах, захвърлях и смачквах Бог знае колко листа, докато успях да налучкам идеята и дизайна, които да ме грабне отведнъж.Лошо е, когато и ти незнаеш точно какво точно искаш.След това практическото изработване ми отне около час.Надявам се, че нашето лого Ви харесва.

Разгледайте нашето портфолио с изготвени лога за различни фирми и организации.